miercuri, 2 mai 2012

Kaizuro - o poveste de dragoste induiosatoare

Doi tineri se indragostesc ireversibil. Povestea lor de dragoste nu este, din pacate, sustinuta deloc. Baiatul este un rebel, solist si chitarist intr-o formatie pop-rock, in timp ce fata este la locul ei, munceste mult ca sa isi ajute parintii si sa fie o eleva buna. 


Parintii fetei sunt stricti in regulile pe care le impun, conservatori si, nu par a se gandi la ceea ce este mai bine pentru fiica lor. Cu toate acestea, dragostea invinge. Baiatul se lupta din greu sa-i impresioneze pe parintii iubitei sale, fiind mereu de partea sa si renuntand la multe lucruri. 


Ei se vor stradui cu atat mai mult cu cat ea este insarcinata atat de tanara, din greseala, iar familia nu o sustine deloc, decat o terorizeaza psihic. Din pacate, ea va pierde copilul, iar iubitul sau se va purta urat cu ea, afland ca are cancer in forma avansata si stiind ca ii va rupe inima daca va afla acest lucru. Totusi, ea va afla si va fi alaturi de el pana la sfarsit, bucurandu-se ca a iubit cu adevarat in aceasta viata. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu